Home Made Comics — ett svenskt seriefanzin

Home Made Comics — ett svenskt seriefanzin

Home Made Comics är ett fanzin med tecknade serier utgivet av Ola Forssblad. Seriefanzinet kom med sitt första nummer 1990.
Home Made Comics #18 är senaste utgåvan.
:: KÖP HMC HÄR ::

Så lurar jag mig att läsa mer serier

För att hetsa mig själv att läsa ännu mer har jag en liten sektion på homemadecomics.org kallad Seal of Approval där jag listar upp serier jag läst och gillar. Ett fanzin eller album om dagen har det blivit sen nyår. Det tycker Facebook är ruskigt ointressant och de posterna visas ut till runt 40 av de nu 316 personerna som gillar facebooksidan. Så får du se en post i ditt flöde, grattis – du är utvald av den allsmäktige algoritmen.

Home Made Comics Seal of Approval är naturligtvis också skamlös linkbait. Stort tack till er som förstått det och länkat till sidan.