Home Made Comics — ett svenskt seriefanzin

Home Made Comics — ett svenskt seriefanzin

Home Made Comics är ett fanzin med tecknade serier utgivet av Ola Forssblad. Seriefanzinet kom med sitt första nummer 1990.
Home Made Comics #18 är senaste utgåvan.
– KÖP HMC HÄR

De medverkar i Home Made Comics #15 – hela listan

Home Made Comics #1

Jag startade Home Made Comics för att min serie Godisgänget refuserades av den då nyligen omstartade tidningen Svenska Serier. Det dröjde ett tag innan jag gjorde färdigt tidningen, jag väntade på andra upplagan av Ingemar Bengtssons Svenskt seriefanzineindex. Titeln Home Made Comics var ju så genial att det redan borde finnas en tidning med det namnet…

Utgiven:   1990.   Antal sidor:   44.   Format:   A5.   Upplaga:   70.   Medverkande:   Ola Forssblad.

Utgiven: 1990.
Antal sidor: 44.
Format: A5.
Upplaga: 70.
Medverkande: Ola Forssblad.

Så lurar jag mig att läsa mer serier

För att hetsa mig själv att läsa ännu mer har jag en liten sektion på homemadecomics.org kallad Seal of Approval där jag listar upp serier jag läst och gillar. Ett fanzin eller album om dagen har det blivit sen nyår. Det tycker Facebook är ruskigt ointressant och de posterna visas ut till runt 40 av de nu 316 personerna som gillar facebooksidan. Så får du se en post i ditt flöde, grattis – du är utvald av den allsmäktige algoritmen.

Home Made Comics Seal of Approval är naturligtvis också skamlös linkbait. Stort tack till er som förstått det och länkat till sidan.